Gratis dakinspectie en offerte

24/7 bereikbaar

10 jaar garantie

snel bij u aan huis

Heeft u een Dak dekker nodig?

Vervang op tijd voorkom lekkage

Een dak dekker is een specialist die zich bezighoudt met verschillende aspecten van het dak, inclusief installatie, reparatie, onderhoud en renovatie. Hier zijn enkele taken die dakdekkers kunnen uitvoeren:

 • Dakinstallatie: Een dak dekker kan nieuwe daken installeren op zowel residentiële als commerciële gebouwen. Dit omvat het plaatsen van dakbedekkingsmaterialen zoals shingles, leisteen, tegels, metaal of bitumen.
 • Reparaties: Een dak dekker is vaardig in het diagnosticeren en repareren van verschillende dakproblemen, zoals lekken, beschadigde shingles, scheuren in het dakmembraan, enzovoort.
 • Dakonderhoud: Regelmatig onderhoud van het dak is essentieel om de levensduur van het dak te verlengen en problemen te voorkomen. Een dak dekker kan inspecties uitvoeren, dakgoten reinigen, dakbedekkingen behandelen met beschermende coatings, en andere preventieve maatregelen nemen.
 • Dakrenovatie: Wanneer een dak verouderd is of ernstig beschadigd, kan een dak dekker renovatiewerkzaamheden uitvoeren. Dit kan het vervangen van de dakbedekking, het herstellen van de dakstructuur, of het upgraden van isolatie omvatten.
 • Dakisolatie: Een dak dekker kan helpen bij het verbeteren van de energie-efficiëntie van een gebouw door isolatiemateriaal toe te voegen of te vervangen, wat helpt bij het verminderen van warmteverlies en het behouden van een comfortabelere temperatuur binnen.
 • Advies en consultatie: Onze dak dekker kan advies geven over de beste dakmaterialen en oplossingen voor uw specifieke wensen, zoals weerbestendigheid, duurzaamheid, budgettaire overwegingen, enzovoort.

Kortom, een dak dekker speelt een cruciale rol bij het handhaven en verbeteren van de integriteit en functionaliteit van daken, wat essentieel is voor de bescherming van gebouwen tegen weersinvloeden en andere schade.

Gratis dakinspectie en offerte

Bel direct 06 1695 8824 of vul het aanvraagformulier in.

Heeft u een vakkundige dak dekker in Eindhoven nodig?

Een dak dekker is een specialist in daken zoals het repareren, vervangen en onderhouden van platte en schuine (pannen) daken. Met zijn kennis van verschillende dakmaterialen en daktechnieken, zorgt een dak dekker ervoor dat daken waterdicht en ook duurzaam zijn. Of het nu gaat om het plaatsen van nieuwe daken, het herstellen van kleine of grote beschadigingen of het vervangen van de gehele dakbedekking, een dak dekker biedt oplossingen om de oorspronkelijke eigenschappen van daken te waarborgen.

Dak dekker uit Eindhoven is gespecialiseerd in het verwerken van bitumen dakbedekking en pannen daken. Twijfelt u welke bitumen dakbedekking de juiste keuze is voor uw dak? Neem dan gerust contact op met ons. Wij helpen u graag als dak dekker Eindhoven verder met advies op maat!

Welke dakbedekking zijn er?

Er zijn verschillende soorten dakbedekkingen die worden gebruikt, elk met hun eigen eigenschappen, voordelen en toepassingen. Hier zijn enkele van de meest voorkomende types:

 • Asfaltshingles: Dit zijn een van de meest populaire dakbedekkingen in veel delen van de wereld. Asfaltshingles zijn betaalbaar, gemakkelijk te installeren en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ze bieden redelijke duurzaamheid en bescherming tegen elementen en worden vaak op tuinhuisjes gebruikt.
 • Leisteen: Leisteen is een (dure) natuursteen die bekend staat om zijn esthetische aantrekkingskracht en duurzaamheid. Het wordt vaak gebruikt op historische en hoogwaardige gebouwen vanwege de luxe uitstraling en de lange levensduur.
 • Keramische dakpannen: Keramische dakpannen zijn gemaakt van gebakken klei en worden veel gebruikt. Ze zijn duurzaam, brandbestendig en bieden een uitstekende isolatie tegen onze weersomstandigheden.
 • Metalen dakbedekking: Metalen daken kunnen worden gemaakt van materialen zoals staal, aluminium, koper of zink. Ze zijn lichtgewicht, duurzaam, bestand tegen weersinvloeden en hebben een lange levensduur. Ze zijn helaas erg duur.
 • Bitumineuze dakbedekking: Dit omvat materialen zoals dakrollen, die worden gemaakt van bitumen en versterkende materialen zoals glasvezel of polyester. Bitumineuze dakbedekking is betaalbaar, waterdicht en relatief eenvoudig te installeren.
 • Groendaken: Groendaken, ook bekend als vegetatiedaken of eco-daken, bestaan uit een laag vegetatie die op het dak is geplant. Ze bieden tal van voordelen, waaronder verbeterde isolatie, waterbeheer, en esthetiek, naast het bevorderen van biodiversiteit en het verminderen van de stedelijke hitte-eilandeffecten.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van dakbedekkingsmaterialen, en er zijn nog andere opties beschikbaar, afhankelijk van de specifieke behoeften van een gebouw en de voorkeuren van de eigenaar.

Dakdekkersbedrijf in Eindhoven

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd en betrouwbaar dakdekkersbedrijf in Eindhoven om diverse dakwerkzaamheden bij u uit te voeren? Neem dan snel contact op met de dakdekkers van Dekkers Dakbedekking. U kunt ons inschakelen voor het verhelpen of voorkomen van problemen aan uw dak, zoals een kleine of grote daklekkage. Maar u kunt ook met ons contact opnemen voor het verbeteren van uw dak, zoals het aanbrengen van nieuwe (bitumen) dakbedekking of dakisolatie. Leg een dakrenovatie of dakreparatie gerust in onze handen. Op deze pagina leest u meer over onze werkzaamheden als dak dekker / dakspecialist. Kortom: als gespecialiseerd dakdekkersbedrijf voor u in Eindhoven.

Als allround dakdekkersbedrijf in Eindhoven kunt u voor de meest uiteenlopende werkzaamheden aan uw dak of daken bij ons terecht. Als u een daklekkage heeft, komen wij die zeer snel, vakkundig en betaalbaar bij u verhelpen. Is er meer dakreparatie nodig om toekomstige lekkages te voorkomen? Dan kunnen wij uw dak bedekken met een sterk en waterwerend materiaal, denk dan aan bitumen dakbedekking. Of wilt u dat wij uw schoorsteen of lekkende dakgoot en / of regenpijp repareren? Ook lood- en zinkwerk behoort tot onze werkzaamheden. Al uw vragen over uw dak in Eindhoven kunt u aan ons voorleggen. Samen kijken we dan naar een passende oplossing.

Dekkers Dakbedekking is dé dak dekker als het gaat om duurzame, onderhoudsarme en onderhoudsvrije dakbedekking! Zowel voor pannendaken als platte daken met bitumen dakbedekking, zowel voor kleine als grote lekken. 24-uurs-service!

Ga voor uw plat dak voor een bitumen dakbedekking

Bitumen dakbedekking, ook wel bekend als bitumineuze dakbedekking of gewoon bitumendak genoemd, is een type dakbedekkingsmateriaal dat veel wordt gebruikt vanwege zijn duurzaamheid en waterdichtmakende eigenschappen. Het wordt vaak gebruikt voor platte daken, maar kan ook worden gebruikt voor licht hellende daken.

Bitumen is een mengsel van organische materialen die afkomstig zijn van ruwe aardolie. Het wordt vaak in vloeibare vorm gebruikt om dakbedekkingen te maken. Dit vloeibare bitumen wordt op het dakoppervlak aangebracht en vervolgens bedekt met een laagje granulaten of een ander beschermend materiaal om het dak te beschermen tegen de elementen en UV-straling.

Bitumineuze dakbedekking staat bekend om zijn goede waterdichtmakende eigenschappen en kan goed bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden, zoals zware regenval en wind. Het is ook relatief betaalbaar in vergelijking met sommige andere soorten dakbedekking.

Scroll naar boven