Gratis dakinspectie en offerte

24/7 bereikbaar

10 jaar garantie

snel bij u aan huis

Dakdekker Blixembosch

Vervang op tijd voorkom lekkage

Dakdekker Blixembosch nodig? Heeft u een dakdekker voor uw plat dak nodig? Wij zijn gespecialiseerd in het verwerken van bitumen dakbedekking op platte daken.

Gratis dakinspectie en offerte

Bel direct 06 1695 8824 of vul het aanvraagformulier in.


Dakdekker Blixembosch biedt hulp bij het vervangen van uw dakbedekking

Heeft u een nieuwe laag bitumen dakbedekking / dakleer nodig in Blixembosch? Dakdekker Dekkers Dakbedekking is gespecialiseerd in het verwerken van bitumen dakbedekking ofwel dakleer op platte daken. Twijfelt u of bitumen dakbedekking de juiste keuze is voor uw dak? Neem dan gerust contact op met ons. Wij helpen u graag als Dakdekker Blixembosch verder met advies op maat!

Dakdekker Blixembosch

Indien u nog op zoek bent naar een gespecialiseerd dakdekkersbedrijf in Blixembosch, hoeft u niet lang meer verder te zoeken. Dekkers Dakbedekking is uw adres voor alles omtrent dakwerk! Heeft u momenteel last van een daklekkage? Onze dakdekker lost dit probleem snel en vakkundig voor u op! Wilt u gebruik maken van dakreparatie? Of juist van dakrenovatie? Bij ons dakdekkersbedrijf kunt u terecht voor diverse werkzaamheden. Wilt u meer weten over het dakwerk wat wij u aan kunnen bieden in Blixembosch? Neem dan contact met ons op!

Diensten van onze Dakdekker Blixembosch

Ons dakdekkersbedrijf is gespecialiseerd in dakisolatie, dakreparatie en dakbedekking. Vanuit Vlijmen kunt u gebruik maken van diverse diensten omtrent dakwerkzaamheden. Heeft u hulp nodig om een lekkage te verhelpen? Of wilt u dat wij uw dakisolatie op ons nemen? Wij kunnen uw dak ook bedekken met Bitumen dakbedekking. Wilt u uw schoorsteen of dakgoot laten repareren of reinigen? Of heeft u ons nodig voor lood- en zinkwerk? Ook dan staan wij voor u klaar. Benader ons dakdekkersbedrijf gerust. Wij denken graag met u mee over de juiste oplossing voor uw dak in Vlijmen!

Dakdekker Blixembosch bedekt uw dak met Bitumen dakbedekking

Uw dak in Blixembosch kan door ons dakdekkersbedrijf op diverse manieren bedekt worden. Indien u op zoek bent naar dakbedekking voor uw platte dak, waarbij gebruik wordt gemaakt van sterk materiaal dat wel 20 tot 30 jaar meegaat, kunnen wij u bitumen dakbedekking ofwel dakleer in de volksmond van harte aanraden. Ongeacht uw keuze, staan bij ons hoogwaardige kwaliteit en goede service centraal bij uw dakrenovatie of dakreparatie in Blixembosch.

Benader ons dakdekkersbedrijf vanuit Blixembosch

Denkt u ons nodig te hebben voor uw dakreparatie of dakisolatie in Blixembosch? Wilt u onze dakdekker inzetten om uw dak vakkundig te bedekken? Of heeft u een daklekkage en wilt u hier snel hulp bij? Neem dan contact met ons en vul het contactformulier in op onze website.

Wat is bitumen dakbedekking?

Bitumen dakbedekking is de meest gebruikte dakbedekking voor met name platte daken of licht hellende daken. Bitumen dakbedekking ofwel dakleer is een substantie vervaardigd uit aardolie. In de praktijk wordt het gemaakt van gemodificeerde bitumen welke zorgen voor betere eigenschappen van het materiaal. Daarnaast is dit product mede hierdoor een stuk duurzamer en beter bestand tegen extreme temperatuurschommelingen dan andere soorten dakbedekking. Bitumen dakbedekking heeft een lange levensduur van wel 20 tot 30 jaar. Al is de levensduur uiteraard voor een groot deel afhankelijk van hoe u het Bitumen materiaal onderhoudt en de kwaliteit van het aangebrachte merk.

Het aanbrengen van bitumen dakbedekking door onze dakdekker

Bitumen dakbedekking wordt altijd geleverd op rollen. Op uw dak worden deze rollen dakbedekking dan uitgerold en aangebracht vaak op een van te voren aangebrachte onderlaag. Deze manier om bitumen dakbedekking aan te brengen noemen we ‘warme hechting’ methode waarbij gewerkt wordt met een gasbrander. Bij deze methode smelt de bodem van het materiaal gedeeltelijk waardoor het enorm goed aan de ondergrond van uw dak kan hechten.

Waarom kiezen voor bitumen dakbedekking?

De belangrijkste reden om te kiezen voor bitumen dakbedekking is dat het zorgt voor een volledig waterdichte bedekking en langdurige bescherming van uw dak. Mits op de juiste wijze aangebracht uiteraard. Echter zijn er daarnaast nog meer redenen waarom steeds meer mensen kiezen voor het aanbrengen van bitumen dakbedekking. 

Deze zetten we hieronder graag voor u op een rij:

  • Bitumen dakbedekking kan zeer goed op isolatie gemonteerd worden
  • Waterdichte bedekking van uw plat dak
  • Reparaties zijn vaak snel en eenvoudig uit te voeren
  • Relatief goedkoop vergeleken bij andere materialen
  • Vervangen van verouderde versleten bitumen dakbedekking is een snel en eenvoudig proces

Bitumen dakbedekking met of zonder leislag?

Bitumen dakleer is tot slot ook beschikbaar met en zonder leislag en in diverse kleuren verkrijgbaar. Kort gezegd is deze leislag op het dakleer een strooisel van fijngemalen leisteen dat als toplaag op de bitumen dakbedekking wordt gebruikt. Bitumen dakbedekking / dakleer mét leislag is dan ook nog beter beschermd tegen vocht en UV-straling dan bitumen dakbedekking /dakleer zonder leislag.

Kan nieuwe bitumen dakbedekking over de oude bitumen dakbedekking?

Nieuwe dakbedekking / dakleer over de oude is alleen mogelijk bij platte daken. Het fijne aan bitumen is dat het een enorme kleefkracht heeft. Doordat de oudelaag blijft liggen, is de dakdekker veel sneller klaar en dat zie je natuurlijk terug in de kosten.

Mensen vragen vaak kun je op een bitumen dak lopen?

Ga niet uw dak op bij extreem koude of extreem warme dagen omdat de bitumen dan erg bros of zacht kan zijn. Bij normale temperaturen kunt u gerust op uw dak lopen. Let er wel op dat u niet op randen of details gaat staan. Bitumen dakbedekking, beter bekend in de volksmond als dakleer, wordt al jaren toegepast op platte en licht hellende daken. Dankzij de bijzondere eigenschappen van dit dakbedekking materiaal, waaronder de zeer goede weerstand en lange levensduur, wordt het ingezet bij verschillende bouwprojecten. 

Dakdekker Blixembosch

Bitumen dakleer is geschikt voor vrijwel elk type dak zoals de nu verkrijgbare gekleurde daken, parkeerdaken, funderingsmuren, balkons en zelfs groendaken. En natuurlijk ook voor veranda’s, aanbouwen, dakkapellen en schuurtjes. Meer weten neem dan contact met ons op. Bitumen zijn al eeuwenlang een beproefd middel om materialen waterdicht te maken. Ook voor het plaatsen van platte daken zijn ze nog steeds het ideale product. Bovendien zorgt onderzoek en ontwikkeling er nog steeds voor dat bitumen dakbanen beter worden, langer meegaan en minder onderhoud vergen. 

Als Dakdekker Blixembosch plaatsen wij alleen bitumen dakbedekkingen van de hoogste kwaliteit en de allerbeste merken

Witte dakbedekking is een waterdichte bitumen dakleer. Het is identiek aan de traditionele en welbekende zwarte bitumen dakbedekkingen. Het enige verschil is de kleur. De leistenen laag is geen groen, rood of antraciet, maar wit. Witte bitumen dakbedekking weerkaatst meer dan 80% zonlicht. Deze koelt de ruimtes direct onder het platte dak met gemiddeld 3 tot 5 graden.

Een bitumen plat dak is zeer duurzaam en bestand is tegen de extreme Nederlandse weersomstandigheden. Nog een voordeel van een bitumen plat dak is dat het relatief goedkoop is. Het dak is vrij eenvoudig te installeren, waardoor de kosten lager blijven in vergelijking met andere dakbedekkingen. Bovendien is het bitumen plat dak zeer duurzaam en heeft het een levensduur van meer dan 20 jaar.

Scroll naar boven